OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD KAYA'S BERINGEN - REAL NOORDERWIJK  9-2 (6-0)

DATUM 29-01-2010

DOELPUNTEN Het vernieuwde Kaya’s (met aanwinsten Moutoud, Carrissi, El Merboh en Yilmaz) liep als een pletwals over de toch voorname tweedeklasser heen en leidde al bij de rust met 6-0. De thuisploeg dikte de voorsprong nog aan tot 9-0 voor de bezoekers iets konden tegen doen. Dit Kayateam gaat vol voor het behoud en staat vrijdag in Luik al voor een zespuntenwedstrijd. DOELPUNTEN: 7’ en 9’ Moutoud (1-0 en 2-0), 12’ en 13’ El Attabi (3-0 en 4-0), 15’ en 19’ Moutoud (5-0 en 6-0), 28’ en 33’ El Attabi (7-0 en 8-0), 32’ El Merboh (9-0), 35’ Hermans (8-1) en 36’ Naalden (9-2).

VERSLAG Het vernieuwde Kaya’s (met aanwinsten Moutoud, Carrissi, El Merboh en Yilmaz) liep als een pletwals over de toch voorname tweedeklasser heen en leidde al bij de rust met 6-0. De thuisploeg dikte de voorsprong nog aan tot 9-0 voor de bezoekers iets konden tegen doen. Dit Kayateam gaat vol voor het behoud en staat vrijdag in Luik al voor een zespuntenwedstrijd.